Privacyverklaring OK We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website goed functioneert. Als u doorgaat met het gebruiken van onze website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.
Home Over cappello Nieuws en fotoactie Exposities en shows Contact en bestellen
Dameshoeden Herenhoeden Tassen en schoenen Kleding en sjaals Haaruitval

April 2005

Expositie - Signatuur in Rood

Ilse Horck (1969) ontwerpster in de toegepaste kunst woont en werkt in Nijmegen. Al tijdens haar studie aan de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem ontving zij in 1995 de Crespi-award (internationale modeprijs). In 1997 ontwierp zij haar eerste collectie schoenen, met een statement: geheel in rood (bij galerie Marzee getoond). Gestaag en gepassioneerd werkt zij door. Al vanaf het begin wordt er zeer enthousiast op haar ontwerpen gereageerd.

Vanaf 10 april t/m 15 mei 2005 is er in het kader van Nijmegen 2000 jaar een overzicht van haar werk over de afgelopen periode van 8 jaar bij Cappello te zien. Deze ontwerpen worden voor deze tentoonstelling wederom in de kleur rood uitgevoerd. Daarnaast is veel van haar recente werk in diverse kleurstellingen te zien. Speciaal voor deze expositie heeft Ilse Horck 2 portemonnees en een tasje ontworpen, waarin zij alle toegepaste kleuren van de afgelopen jaren verwerkt heeft. Deze worden tijdens de expositie tegen een aantrekkelijke prijs aangeboden.